O nas

Fasolka szparagowa w śmietanie

Rosja

duszenie 1 gdzina

kalorie 200 kcal

 

500 g fasolki szparagowej

250 g cebuli

250 g pomidorów

sól

świeżo zmielony pieprz

200 ml kwaśnej śmietany

1 jajko

bazylia (świeża lub suszona)

 

Oczyścić fasolki i pokroić na kawałki 3-5 cm. Cebulę i pomidory pokroić w ósemki. Wszystko przełożyć do namoczonego uprzednio w wodzie garnka rzymskiego. Doprawić solą i pieprzem, polać połową śmietany. Przykyć naczynie, wstawić do zimnego piekarnika i włączyć na 180-200 stopni. Pozostałą śmietanę wymieszać z jajkiem, bazylią i dodać przed końcem pieczenia do potrawy.


  • Prostota użycia

    Po prostu włóż do Garnka Rzymskiego wszystkie produkty i zrelaksuj się podczas gdy Twój posiłek przygotuje się sam!

  • Kurier DHL

    Dostawa kurierem DHL

    Bezpiecznie i szybkie przesyłki kurierskie. Naczynia są bardzo bezpiecznie zapakowane. Dostawa na terenie całego kraju w ciągu 24 godzin!

  • Bezpieczne płatności

    Oferujemy bezpieczne metody płatności elektronicznych jak też przelewy tradycyjne oraz usługę pobrania płatności przez kuriera dostarczającego towar.