O nas

Fasolka szparagowa z boczkiem.

Hiszpania

duszenie 60 minut

kalorie 200 kcal

 

1 kg  zielonej fasolki szparagowej

125 g wędzonego boczku

6 pomidorów

1/4 l bulionu

3 ząbki czosnku

odrobina oregano

sól

świeżo zmielony pieprz

 

Oczyścić fasolki i pokroić na kawałki 3-5 cm. Pokroić boczek w paski i dobrze wsmażyć na patelni, przełożyć do namoczonego uprzednio w wodzie garnka rzymskiego. Na boczek ułożyć obrane i pokrojone w ćwiartki pomidory i fasolkę. Polać bulionem wymieszanym z czosnkiem, oregano, solą i pieprzem. Wstawić do zimnego piekarnika i włączyć na 180-200 stopni.


  • Prostota użycia

    Po prostu włóż do Garnka Rzymskiego wszystkie produkty i zrelaksuj się podczas gdy Twój posiłek przygotuje się sam!

  • Kurier DHL

    Dostawa kurierem DHL

    Bezpiecznie i szybkie przesyłki kurierskie. Naczynia są bardzo bezpiecznie zapakowane. Dostawa na terenie całego kraju w ciągu 24 godzin!

  • Bezpieczne płatności

    Oferujemy bezpieczne metody płatności elektronicznych jak też przelewy tradycyjne oraz usługę pobrania płatności przez kuriera dostarczającego towar.