O nas

Fenkuł pod serowym płaszczykiem

Włochy

pieczenie 45 minut

kalorie 250 kcal

 

4 fenkuły

1/2 szklanki rosołku

1/2 szklanki białego wina

100 g sera Mazzarella

50 g sera Parmezan

50 g masła

świeżo zmielony pieprz

 

Fenkuły dokładnie umyć, przepołowić wzdłóż i ułożyć w namoczonym garnku rzymskim. Polać rosołkiem i winem. Naczynie przykryć, wstawić do zimnego piekarnika i włączyć na 180-200 stopni. Po 30 minutach obłożyć plastrami Mazzarelli , posypać parmezanem i płatkami masła. Doprawić pieprzem. Piec przez 15 minut bez przykrycia.

 


  • Prostota użycia

    Po prostu włóż do Garnka Rzymskiego wszystkie produkty i zrelaksuj się podczas gdy Twój posiłek przygotuje się sam!

  • Kurier DHL

    Dostawa kurierem DHL

    Bezpiecznie i szybkie przesyłki kurierskie. Naczynia są bardzo bezpiecznie zapakowane. Dostawa na terenie całego kraju w ciągu 24 godzin!

  • Bezpieczne płatności

    Oferujemy bezpieczne metody płatności elektronicznych jak też przelewy tradycyjne oraz usługę pobrania płatności przez kuriera dostarczającego towar.