O nas

Papryka z serem po słoweńsku

zapiekanie 1 godzina

kalorie 450 kcal

 

1 kg papryki

250 ml kwaśnej śmietany

400 g owczego sera typu feta w wersji twardej

3 jajka

pieprz

4 łyżki posiekanej pietruszki

 

Papryki umyć, przepołowić, oczyścić z gniazd nasiennych. Do namoczonego garnka rzymskiego wlać kwaśnej śmietany, ułożyć połówki papryk. Pozostałe składniki połączyć tak, aby stworzyły gładką masę, wypełnić nią papryki. Przykryć naczynie, wstawić do zimnego piekarnika i włączyć na 180-200 stopni.


  • Prostota użycia

    Po prostu włóż do Garnka Rzymskiego wszystkie produkty i zrelaksuj się podczas gdy Twój posiłek przygotuje się sam!

  • Kurier DHL

    Dostawa kurierem DHL

    Bezpiecznie i szybkie przesyłki kurierskie. Naczynia są bardzo bezpiecznie zapakowane. Dostawa na terenie całego kraju w ciągu 24 godzin!

  • Bezpieczne płatności

    Oferujemy bezpieczne metody płatności elektronicznych jak też przelewy tradycyjne oraz usługę pobrania płatności przez kuriera dostarczającego towar.