O nas

Rzepa w śmietanie

rzepa = kapusta właściwa typowa

jeśli nie zdobędziemy rzepy może być kalarepa

duszenie 45 minut

kalorie 200 kcal

 

1 kg rzepy

sól

świeżo zmielony pieprz

2 łyżki posiekanej pietruszki

1 łyżka mąki

200 ml śmietany

1 łyżeczka musztardy

 

Rzepy umyć, obrać i zetrzeć na grubej tarce. Przełożyć do namoczonego w wodzie garnka rzymskiego. Doprawić pieprzem i solą. Posypać pietruszką i i mąką. Wymieszać śmietanę z musztardą i polać rzepę. Przykryć naczynie, wstawić do zimnego piekarnika i włączyć na 180-200 stopni.


  • Prostota użycia

    Po prostu włóż do Garnka Rzymskiego wszystkie produkty i zrelaksuj się podczas gdy Twój posiłek przygotuje się sam!

  • Kurier DHL

    Dostawa kurierem DHL

    Bezpiecznie i szybkie przesyłki kurierskie. Naczynia są bardzo bezpiecznie zapakowane. Dostawa na terenie całego kraju w ciągu 24 godzin!

  • Bezpieczne płatności

    Oferujemy bezpieczne metody płatności elektronicznych jak też przelewy tradycyjne oraz usługę pobrania płatności przez kuriera dostarczającego towar.